Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sökande efter ett svar

 

 

 

Vi

kommer

till varandra

 

som floder

till havet

 

sommar

till höst

 

sol

efter regnet

 

blodet

till hjärtat

 

pilen

pekar

mot

norr

 

mitt liv

pekar

mot

ditt

 

och

 

vice versa

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-14 16:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert
2013-09-15

  M M Mannheim VIP
Fin diktning Thu! Från en som finns norr om dig.....ler....
2013-09-14

  ResenärGenomLivet VIP
Så bra du får till det...finfint...
2013-09-14

  peter markurth
fin dikt, om sanningen
2013-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One