Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattsång

Nära,
löven

svävande
kärlek

letar
i

min

själ




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 138 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-14 22:03



Bookmark and Share


  Drömfångare
Underbar, passar utmärkt till hösten. Får bilden av fallna löv som virvlar omkring i din själ.
2013-09-15

  Rise Little One
så fint uttryck "Svävande kärlek" ... det skapar en tydlig bild med dessa ord
2013-09-14

  Morgan
fint...
2013-09-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth