Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

 

 

Är

en kamp

i

många

aspekter

det

finns  inget undantag

varken

för dig

eller

för mig

vi

kämpar

tills

vi dör

med

ett leende



läpparna

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 200 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-15 11:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Om allting i livet alltid va superbra,
så skulle man nog inte uppskatta
det lika mycket...
2013-09-16

  peter markurth
som camus myten om sisyfos med en existerande död....
2013-09-15

  Lars Hedlin
Livet bara ÄR!
2013-09-15

  Ninananonia VIP
Ja... ibland känns det precis så...
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One