Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt till en gubbe som sårade mig och förstörde mig nått så otrolit mycke!


En miljon röda tårar.

Jag vill veta
var jag hör hemma.
Jag vill veta
varför jag jör allt detta.
Jag vill kunna visa
vad jag kenner.

Är det här bara en dröm?
Är det här verklighet?
Är det här bara en löngn?
Är det här på riktit?

En miljon röda
tårar
En miljon röda tårar
tack vare
Dig.




Fri vers av )pyret
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-03-08 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

)pyret