Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Portrait av en älskad

 

 

Försöker skissa

ditt portrait

det är

inte så lätt

konturerna

rör sig

ständigt

munnen

vill hela tiden

forma

innerliga kyssar

händerna

vill inte vara stilla

smeka

kela

det skiftar

snabbt

som årstiderna

vet

nu

du

alltid

ett levande

portrait

i mitt

hjärta

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 269 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-15 12:26



Bookmark and Share


  peter markurth
sanning
2013-09-18

  issac.a.m
Så Underbart...
2013-09-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint, fint! Att bära sin älskades bild i sitt hjärta!
2013-09-16

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert och levande...
2013-09-16

  Ninananonia VIP
Varm och fin... tycker om..
2013-09-15

    ej medlem längre
Som en naken kärleksförklaring...griper tag och berör.
2013-09-15

  M M Mannheim VIP
Jag skulle också vilja skissa min älskades porträtt! Men kan inte skissa så jag får försöka göra det med ord. Ditt porträtt är underbart både som poesi och säkert också som skissat porträtt.
2013-09-15

  Angel of love
Ömt och vackert..
2013-09-15

  Lars Hedlin
En fin öm text! ;)
2013-09-15

  peter markurth
fin sanning
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One