Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

 

 

 

Att

jag älskar dig

allt för

mycket

visste

inte hur

jag reglerar

rytmen av

mitt hjärta

du

smeker bort

sorgen

penslar om

kärleken

på nytt

det

doftar

akryl

vid vår första

kyss

vi ser

regnbågar

blinkar

lekfullt

under

en sen eftermiddag

värme

ömhet

skenar iväg

förlåt

att

jag älskar dig

allt för

mycket




Fri vers av Rise Little One
Läst 265 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-09-15 15:58



Bookmark and Share


  Destino
oj vilken underbar text ....kram
2013-09-22

  peter markurth
jag älskar lika mycket
2013-09-21

    ej medlem längre
jättefint skriver du men om du måste be om förlåtelse för att du älskar någon så är denne inte värd din kärlek...
2013-09-17

  peter markurth
nej man kan aldrig älska samt bli äskad för mkt...fin dikt
2013-09-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Man kan aldrig älska för mycket!
2013-09-16

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket fint beskriven känsla...lite trevande och osäker...
2013-09-16

  Angel of love
Kärlekens frustration..
2013-09-15

  Ninananonia VIP
Vackert... :)
2013-09-15

  Lars Hedlin
Nej man ska aldrig be om ursäkt om man inte medvetet vet att man sårat någon!
2013-09-15

  peter markurth
fin be aldrig om ursäkt....
2013-09-15

    ej medlem längre
det är aldrig lätt att kontrollera den typen av känslor
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One