Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

17 år

''Jag är liten och svag
patetisk och falsk

En person utan välvilja

En som endast förstör

Jag är en demon

Patetisk flicka
Falsk på 17 år

Det är vad jag är

Liten och svag''

så har ungdomen slitits
mellan hatet för ens godhet
och föraktet hos folkets blickar
dåraktiga flicka, ser du inte!
Ser du inte vem du är, ser du ej längre
din vackra spegelbild?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Laura M.E
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-15 20:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vackra flicka
du är en Gudinna!

så bör du betraktas
så bör du behandlas

fri att leva
fri att göra

sånt som en gudinna gör
allt vad du förmår dig bör

2014-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Laura M.E
Laura M.E