Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dödar dessa minnen

Minnena
Jag ska döda dom en för en
Med min vassa kniv
Alla andetag vi dela
Döda
Alla skratt vi dela
Döda
Alla minnen
Döda

Min kniv droppar av blod
Minnena är döda och behravda under lager av självömkan




Fri vers av Millah Nilsson
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-16 09:32



Bookmark and Share


  Angel of love
Sååå jäkla bra!!
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Millah Nilsson
Millah Nilsson