Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Förlåt mig.

Förlåt mor, för att inte vara så vacker som du
Förlåt far, för att inte vara lika stark

Förlåt bror för att inte hålla kvar
Förlåt syster för din besvikelse

Förlåt älskade för ditt hjärtas blindhet

Förlåt mig.
Förlåt mig
Förlåt
Mig.




Fri vers (Fri form) av Millah Nilsson
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-09 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Millah Nilsson
Millah Nilsson