Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusselbitar

Vad gör man
När man inte vet vem man är
Du suddas ut
Från verkligheten

Om livet är ett pussel
Har mina bitar suddats ut
Mönstret blir absurt
Jag suddas ut

Pusslet jag lägger
Har inte längre någon mening
Bitarna är förstörda
Inget mönster går att göra
Allt har suddats ut
Precis som jag och du




Fri vers (Fri form) av Millah Nilsson
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-30 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Millah Nilsson
Millah Nilsson