Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej Livet

Vad väntar jag på

Vad är fel
Jag lever väl rätt
Dag in
Dag ut

Jag går i skolan
Jag går till jobbet
Jag är i tid
Dag in
Dag ut

Jag betalar skatt
Jag lever med goda mått
Dag in
Dag ut

Jag väntar
Dag in
Dag ut

På mitt egna liv.




Fri vers (Fri form) av Millah Nilsson
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-17 23:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänk om det du väntar på, redan är här. Bara det att det är litet som en bebis, och således svårt att se, för de som inte är redo:)
2014-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Millah Nilsson
Millah Nilsson