Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trygghet

jag kan aldrig återvända
till den kärlek jag hyste
åt horisonterna

passionen till de karga vidderna
dimman i fjärran, jag kan aldrig
söka farornas skönhet igen
de har stympats från min kropp

rädslans implantat sköter mitt blickfång
mina ängar har plöjts upp och ordnats
jag har inte lungor för att sluka vindarna
inte hunger för bergen




Fri vers av Marta
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-16 14:43



Bookmark and Share


  cilax VIP
alltid en glädje att läsa Martas numer glesa dikter. Denna är mörkare, ödesmättad. Jag tycker om detta mörker (som dikt betraktat)
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta