Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon väntade mitt hjärtas andetag inatt

Hon väntade mitt hjärtas andetag

inatt,



bland drömmar

strimmlad tid,



de obskyra

de redan döda,



de ni skyr

de flickor vilka valde döden före kaoset i min tår den natten du gav upp din satans kärlek,



alla skrek som gudar

sprang runt,



lösa

i själva nattens rosor,



tog en kyss fögiven

stoppar tid för din skull,



mördar död för dina ögon nu

vill säga,



kommer ej mer

kan ej tala,



vill ej veta

se,



höra

ni kan fan dra åt helvete,



satans asgamar

liken stinker här i drömmen som vi gav er,



satans svin

i mitt hjärta likmaskar,



drömmar gömda

bortom döden,



skuggor ur en sargad själ

oändlig smärta,



du ser mig dö

långsamt,



tror för fan på orden nu

vet dig ljuga ditt satans ego varje natt,



nu i tiden vill jag leva med din smärta

i en papperstår besinnad poesi falnar,



i din skönhet,

höga utav fan inatt på opiater



i en bunden dröm



av dina tårar

.




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-16 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth