Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ler inatt

Jag ler
i

din
skönhet

baby




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 233 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-17 00:02



Bookmark and Share


  Rise Little One
Ljuva känslan från olika dimensioner..
2013-09-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth