Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötslig höst

Som Du
var värme, ljus ...

var sommaren.

Som Du
försvann den.

Jag fryser
både utom ...

och inom.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-17 07:24



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Mycket sorg i denna vackra dikt.
2013-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP