Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andetag



nu
sitter du mot mitt knä
vilar i mina ögon


spänningen är tjock
jag kan känna den

och dej

där du sitter

på sängkanten
på din tältsäng faktiskt

och jag brinner


brinner för dej

kan du känna mig?




ser du mig

eller ser du någonting annat



känner du mig

eller känner du någonting annat?


jag är din nu

din om du vill


men vill


du?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Shakti
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-17 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shakti
Shakti