Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min egen förlägning på sinnesrobönen.. just för ikväll


Gud

Gud ge mig sinnesro
och kärlek till nuet
att slippa sakna
vad jag ännu inte har

Gud ge mig mod
att älska det som givits mig
mitt sinne och mina gåvor,
mina fel och brister

Gud hjälp mig tro
att detta är det högsta bästa
och rätt väg att vandra
när tomhet vill bli fullt

Hjälp mig leva och låta leva

Gud hjälp mig släppa
det som släppas skall




Fri vers (Fri form) av Shakti
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-29 19:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud har givit dig allt i försoningen.
Vad du behöver göra är att öppna ditt hjärta och ta emot Jesus som din Frälsare och Herre.
AA kan aldrig befria dig, men Jesus kan. Och vill.
2014-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Shakti
Shakti