Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek 4

Jag
möter

din
kärlek

vi
älskar

djupet,
av en dröm

ditt hjärta

i
min

sanning
ligger

där
nakna, du skakar


jag

tränger
in

kyssarna
doften

av
en

älskad
kvinna

vi
är nu

tillsammans
eviga

jag
kysser

dig
en

tår
av

kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-17 18:56



Bookmark and Share


  Rise Little One
Kärlekens kraft, den mäktigaste...
2013-09-17

  Angel of love
Kärleksfullt vackert.
2013-09-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth