Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och nu och i framtiden



Har kommit dithän
dithän där jag vill omge mig
med skönhet

skönhet i alla skapnader

Har kommit dithän
där jag erfar att jag vill ge
där jag får och får där jag ger
ömsesidig respekt och uppriktig omtanke

inget annat är tänkbart

Existensen är skör
tidevarvet är knappt

vill inte misshushålla
med något av dem

En tid av ovarsamhet mot mitt jag
orsakade tidvis kontinenters längd av sår
och sorgsamheter

En tid kunde oklokheten intala mig att jag
ägde inget anspråk

jag var närd och berusad av livet
var förutan behov
av påfyllnad  

men det var ju helt galet

 

Dithän

har jag kommit

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av ~LillMarlene Landen~
Läst 484 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-09-18 10:57



Bookmark and Share


    leelee
Insiktens skatt...tar några år att komma dit hän.
2014-06-17

  ~Leonardo~
Generöst och utlämnande skrivet,, ett kaos av tankar omges jag av, det ryms utav aspekter och intryck här. en förlösande dikt. sparar den gärna.
2013-10-08

  Rozsi.kovacs

Applåder helt underbar
2013-09-19

  issac.a.m
Helt Underbart...
2013-09-18

    ej medlem längre
Gripande och mycket starkt skaldat.
2013-09-18

  Ljusletaren
Suverän text/kram
2013-09-18

  Lars Hedlin
En av dina bästa ..APPLÅD! och bokmärkning!
2013-09-18

    ej medlem längre
Försiktiga.. eftertänksamma .. men beslutsamma steg på vägen. Känner igen mig i dina rader
2013-09-18

  peter markurth
den starkaste och mest självutlämnande jag läst av dig
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene