Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig

Höstlöv
av

betong
virvlar

mellan
våra

hjärtan
kärleken

i
dina

mörka ögon, viskar
sann

magi
du

vilar

i

min

kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 302 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-09-18 11:57



Bookmark and Share


  Rise Little One
En varm text som omfamnar alla sinnen.
2013-09-19

  Kim VIP
Ja där i kärleken vill nog alla vila! Fast de vet kanske inte om det?
2013-09-18

  LenaJohansson VIP
innerligt och vackert diktat
2013-09-18

  Rozsi.kovacs

Applåd till dig Peter bravo
2013-09-18

  Robin V
"Höstlöv
av

betong
virvlar

mellan
våra

hjärtan"

- sjukt bra! Stor applåd!
2013-09-18

    ej medlem längre
Så bra den blev.
Det är bara i stor poesi som löv av betong virvlar......
2013-09-18

  ~LillMarlene Landen~
mycket bra
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth