Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt väsen (förvittring)

Solkyssta frön, nergrävda under nagelbanden.
Att leva är att andas; blomma ut.
Jag önskar att det fanns
annat än bara brustna trådar, lösa kvarlevor och strimlat hopp
kvar.

Jag vill skrika tills mina lungor brister,
De är det enda som håller mig orörd.
Kroppen en tillfällig barriär,
med inälvor som väger för mycket.

Nidbilden av mig dansar
i sitt eget blod.




Prosa av Ab imo pectore
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-18 14:56



Bookmark and Share


  Robin V
Mycket fint!
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Ab imo pectore