Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: http://lava360.com/wp-content/uploads/2010/03/mask_photography4.jpg


Glömska


Har glömt vilken roll
jag spelade
när vi möttes

men en vag antydan
om något flyktigt
skymtar fram

och för ett ögonblick
återupplever jag
den pjäs vi spelade
tillsammans




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 541 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-09-18 15:55



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Det enkla språkets kraft med laddat innehåll buret i sorglös nonchalans med djupaste sorg som bottenton
2013-12-02

  surface to air
En sådan vacker och väldigt berörande text!
2013-11-20

    maija tuori

Helt enkelt ,mycket bra !
2013-10-12

  prinscess VIP
bra skrivet
2013-09-24

  Linda CH VIP
Tycker om den gåtfulla spänningen i texten. Väcker nyfikenhet!
2013-09-24

  Quasimodo
Ett komprimerat livets skådespel vi är tillsammans i, gillar!
2013-09-23

  Rozsi.kovacs

Så vackert diktat
2013-09-20

  cilax VIP
tredje stycket är så vemodigt... så bra skrivet
2013-09-18

  Nina.H
Härlig känsla! Ett ögonblick
av betydelse.. Fint!
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös