Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




de ryms i tystnaden

 

de verkliga berättelserna ryms i tystnaden
mellan orden, knappt hörbara, de som inte pockar
på uppmärksamhet, som stilla väntar på den som
har tid att lyssna




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 701 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-12-22 15:22



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket tänkvärt och sant!
2023-10-07

  Anoo Niskanen VIP
Sant!
2011-12-31

  Fredrik P. VIP
en skön poetik
som jag gärna
skriver under.
2011-12-30

    ej medlem längre
Synd bara att vi numera är så rädda för tystnad ...
2011-12-24

  Wolf Wallström
tystnaden är inte blind
kan säga mer än de få ord som sägs
att lyssna till tystnaden
är svårt och det säger
Du mig i denna dikt
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP