Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillägnelse



det är så mjukt att andas
dina andetag
du får mina
vi andas mjukhet

vi andas bort det hårda
måste få vila från världens alla brisader

när vi rör oss
i och runt om varandra,
ser in i varandras bräckliga skapelser
tilltar andningen
våra kroppar tar över

essens återgår till existens

i själva verket bygger vi upp
våra egna urladdningar
som skapas av motstånd :
närheten blir avstånd
blir cirklanden
blir närmanden
blir nya tillstånd

fukten som frigörs
föder i sin tur
den galenskap
som bara vi bemästrar
som bara vi låter förlora oss i

vi rinner

vi dör
i blöt extas
återföds till två själar
som aldrig tar adjö




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 735 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-05-11 22:05



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
var tvungen att läsa den högt oxå. detta är bland det bästa du skrivit tycker jag
2019-05-17

  överlevaren VIP
Ljuv läsning....gillas!
2019-05-15

  smultronbergen VIP
Tycker om den här/
2019-05-12

  kerstin skriver VIP
det är så jävla vackert att bygga upp varandras urladdningar
och så mjukheten i början. den som nog aldrig tar slut
2019-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP