Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Ko





Önskar jag vore en ko


Din ko


Då skulle du få lägga dina mjuka händer


På mina stora ömma svullna spenor


Och varsamt och ömt mjölka ur dom väl


Precis när du vill




Fri vers av Eliza-69
Läst 1780 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-04-22 01:59



Bookmark and Share


  Zandor
härligt...
2016-08-09

  mike irow
roligt
nyfunnet
2016-02-18

  Lars Hedlin
Gillas;) bra framfört!
2014-04-23

  Gunnar Hilén VIP
Äntligen ! Har alltid betraktat mjukkåta kvinnor som kossor...de varmaste djuren som finns. Tack !
2014-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69