Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart är livet




Seså öppna dina ögon

låt ditt hjärta dansa fritt

och ta in med hela din själ

hur underbart livet kan vara




Fri vers av Eliza-69
Läst 693 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-15 10:26



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Underbart livsbejakande
2015-02-16

    ej medlem längre
Sant <3
2015-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69