Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden jag vill höra



Skönt och

tryggt att höra

orden som värmer hjärtat

får min kropp att pirra

orden som smeker i mitt öra

du är min och jag älskar dig Susanne..




Fri vers av Eliza-69
Läst 875 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-21 20:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hej Eliza!

Du skriver direkt, utan krusiduller och låter oss (mig) uppleva en ljuvlighet, en paradislik situation. Utvidga texten, förläng den och du har en "bestseller" i din hand.
Du skriver också med intensitet och känsla, så att läsaren (jag) upplever texten som självupplevd. Har Du publicerat några böcker? Jag gissar det.
Jag har skrivit ett 20-tal noveller sedan jag hoppade av mitt jobb 2013. Mitt mål var att skapa en sådan stämning och vibration som Anais Nin lyckades med i sina böcker "Venusbarn" och "Venusdeltat". Så småningom når jag ända fram. Och förbi. Med hjälp av ett väl använt suddgummi.
Vilka av mina prosatexter/noveller tycker du "håller" för att kunna publiceras. Jag ska skriva in några noveller till idag och imorgon. Så ser du bättre helheten i mitt skrivande, och för- respektive nackdelar.
Jag behöver goda råd och kritik för att kunna gå vidare. Hittills har jag gett ut två diktsamlingar men skulle vilja ta mig in i prosans underbara värld...

Tack på förhand hälsar Bengt Malmsten
2016-05-05

    ej medlem längre
<3
2015-02-23

    ej medlem längre
Som en vacker gåva att få höra dessa ord.

2015-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69