Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man verkligen

 

ta bort saker ur folk
bara med en ögla?

liksom snara ut någonting?

och sända det till någon

som kanske tittar
och kanske luktar på det

Fy!
så kan det väl inte vara?

det går väl inte att dela med världen
bara så där?


för
vem vill ha
ett öppet brev?

eller begagnat?

eller färdigläst?

eller en brevbärare?




Fri vers av Miss Mod
Läst 1477 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-10-03 22:57



Bookmark and Share


  Concordia
sparar som pdf - in i favvopärmen - nuuuuuuu
2019-02-08

  aol
En så tankeväckande skrift
2017-10-31

  Kim VIP
Ibland verkar listen gå förbi förståndet. Det är förvirrande. Som dina rader...
2015-02-05

  Lars Hedlin
En text som är full av känsla
2015-02-01

  Lena Själsöga Keijser
fint se dig igen

detta är
skiktmåleri
med många djup samt grunder
2014-10-22

  Eva Langrath VIP
Starka funderingar som väcker många frågor inom mig och vad som kan delas och vad man ska behålla inom sig.
2014-10-04

    ej medlem längre
Det här är intressant och tankeväckande!
2014-10-04

  petter rost
Inte lätt att följa denna text, men den kräver det. Och den är stark, jag får gå in i den igen. Och igen – med iver!
2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod