Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I vår "nya" tid


Besöksförbud

Vi får inte ens se dig, 
men vi vet att du finns.

Vi glider allt längre ifrån
det borde vi inte...

Oknäppta läppar
ögon
svartvita drömmar
famlande fingrar

gamla

kalla

i Hölö

En mamma
En mormor

En tårta, En ros

En smärta

En längtan

En fråga

 

Den mamman är min.....




Fri vers av Miss Mod
Läst 317 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-12-08 20:46



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
magkänsla direkt
KNÄPPTA läppar
så fint!
och så mycket närhetens ord
bortanära
du skriver personligt men också lätt för mig att fylla texten med mig
2020-12-16

    ej medlem längre
Hoppas vi alla får hitta tillbaka till den där varma famnen. Din text längtar.
2020-12-10

  lodjuret/seglare VIP
En text som berör på sitt eget vis, som om livet levererar likt en servitris, kanske tillfälligt anställd av vård en, tänkt att bli fast på plats likt fåren, vallas i egna känslor i egen kris...
2020-12-08

  Eva Langrath VIP
Stark text om den svåra tid vi befinner oss i. Så fint att se dig här igen.
2020-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod