Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol haiku

Följer solen spår?
Döljer solen ärr och sår?
Solen badar tår.




Bunden vers (Haiku) av Miss Mod
Läst 535 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-09-09 21:21



Bookmark and Share


  Birk Andersson
Finns för lite rim i haiku!! :)
2018-11-19

  Eva Langrath VIP
Fin haiku med flera bottnar. Roligt att läsa dig igen.
2018-09-10

  Lars Hedlin
Mycket starkt och i beröring!
2018-09-10

  Njord
Fint att läsa din text. Det är ett tag sedan!

2018-09-10

  lodjuret/seglare VIP
Texten är läst och begrundad, dess slut väl av rundad, spår av vind och väder, ävenså nya som gamla kläder, ord lyser här trots få, kanske samlas de i vrå, tänkta små i behållning tärda, ändå kända som beundransvärda...
2018-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod