Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såg en botten

 

 

sen en botten till
och en till

och sen kom jordens botten
absoluta botten

och sen en spegel
och en till

 

och sen kom himlen
och en till

och sen kom himlens absoluta höjdpunkt

och en till
och sen en till

 

och då tänkte jag

skit samma

och så tänkte jag det igen
och en gång till

 

och så fortsatte det så...

 

sen mötte jag Marie

då tänkte jag kyss mej
så tänkte jag kyss mej igen
och en gång till

sen gjorde jag det

och en gång till
och....

 




Fri vers av Miss Mod
Läst 652 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-10-18 09:42



Bookmark and Share


  aol
Gillar rytmen bara så bra framfört
2015-03-16

  Magdalena Eriksson VIP
Tycker om flödet skönt och lyckligt slut t.o.m. tack för fin text
2015-03-15

  evana
Texten får mig att le "smile"!
2015-02-07

  tony björk
gillar vad jag läser. Översta partiet mycket igenkänningsbart.. Tack för läsningen!

2015-02-01

  Lars Hedlin
Verkligen bra framfört!
2015-02-01

  Njord
Man kan läsa dina texter hundar gånger och ändå aldrig tröttna på dom. Ska vi inte ge ut en diktbok med dina texter. Vore jätteroligt


2015-01-14

  Eva Langrath VIP
Underbart spännande text som kittlar fantasin undrar vad som hände sen....
2014-11-27

  frantic
Fy fan.. Va bra!
Älskar dig!
2014-11-15

  Epione VIP
Gillar ditt sätt att skriva, det vet du. Den här överaskade mig.
Gillar slutet speciellt, man vill veta mer.
2014-10-22

  Carl Mikael Fäldt
Underbart!

Jag viste att du var poet-vännen!
2014-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod