Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är du och du är jag

 

 

Utsikten beundrar
sina besökare

Alla gapande står tillsammans
vissa går inte att tämja

Du är vilse i din roll
-Nej
Rollen är vilse i mig

Axlar inte din kappa

Vill inte tappa förståndet
eller bli vilseledd

Min fråga är
vad är det som krävs?

Är jag du och du jag?

 




Fri vers av Miss Mod
Läst 395 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-12-15 20:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Fråga som uppstår vid läsande är vem som är bipo-lär och popu-lär...
2021-09-27

  aol
Så är det någonstans inom oss är vi alla lika tankeväckande bra skaldat
2021-01-04

  bumerang

Viktig fråga som behöver medvetandegöras. Kontakten
med mig själv i kontakten med
andra.
Fint poetiskt skapad.



2020-12-18

  Gunnar Hilén VIP
Spännande tanke. Jag tror på den. Så kan det vara. Öka avståndet !
2020-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod