Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pressade

 

dagar
har rört sig

en generation
undersöker

näring
avkommor

en sovande lem
fruktbart?

känner jag
som ingen annan?

en sorts ledsagare
processer, frustration, rastlöshet

LIV

förträngningar
försöker överleva

kanske finns inget att bota?

relationer
till materia

av ur livet
inbildad..

 




Fri vers av Miss Mod
Läst 647 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-03-14 11:16



Bookmark and Share


  aol
Vilken känsla,
2017-10-31

  Ronny Berk
tycker om dagar som rör sig, ja !
2015-03-30

  Epione VIP
Älskar som du vet dina texter, denna tar jag till mig, detta som sker just nu i livet, reflektioner över livet hur det blev. Är jag annorlunda i mina tankar eller tänker alla så här..Tack för dig
2015-03-17

  Eva Langrath VIP
Fina fundersamma tankereflektioner att dras in i och fundera kring vad som är sjukt och vad som är friskt.

2015-03-15

  Lars Hedlin
Så bra framfört full av känsla!
2015-03-15

  Carl Mikael Fäldt
Äntligen är du tillbaka!

Jag blev upprymd när jag såg "Miss Mod"

Välkommen tillbaka i min del av livet!

Texten är ju som alla dina texter-genomkänd!
2015-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod