Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några skavsår senare

09.13

Äntligen framme

Köper kaffe,
men bara där påtår ingår.

Trycksvärta

Tänker rosen på din kind

och undrar, vad är
skillnaden mellan nyfikenhet och tvång?

Visiren skapar ekon

Vi aktar oss för varandra,
din rygg, 2 meter

Vägval

Vågskål

Den sista klunken,
värmer mig ensam

Skavsåren bränner
och bränner ikapp

Dom vita munskydden smälter

Hämtar påtår....

Tar en ren kopp! 
Mycket ren!

 




Fri vers av Miss Mod
Läst 268 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-12-28 22:57



Bookmark and Share


  aol
Bra skrivet
2021-02-08

  aol
Har gått igenom covic 19 så jobbigt
2021-02-08

  Bodil Sandberg
Tycker om den här så välformulerade och nutida dikten som på något vis håller den pågående smärtan stången

2020-12-29

    ej medlem längre
Jag har läst många covid-inspirerade dikter under året, men den här griper tag lite extra.
2020-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod