Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vaknar

 

 

på axeln
innan natten är klar

naken
med mig själv
vaken

ta mig tillbaka


bär mig
mot gryning

håll mig

 

ännu är tid kvar

 

 

 

 




Fri vers av Miss Mod
Läst 567 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-02-01 12:27



Bookmark and Share


  backsippa
Livet vakar över oss , hoppas att det är så
2015-02-21

  tony björk
det är fint skrivet..
Texten är luftigt lagd

2015-02-12

  Fredrik P. VIP

Ja, hoppet är det sista som överger oss.
2015-02-02

  Njord
Precis så är det att vakna när natten ännu inte är slut.
Vackert formulerat!
2015-02-02

  Ingrid Trolle
Fint formade
ord till en fin
text som är
berörande
2015-02-01

  Eva Langrath VIP
Känsligt mejslade ord med stark känsla av att hålla ut.
2015-02-01

    ej medlem längre
Berörs av styrkan i dina ord.
2015-02-01

  Lars Hedlin
Så starkt i känsla och utförande!
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod