Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstsand

Ljusögla
förlöst

vinterregnets poesi

löven, strövar
fritt

en, grå

dvala




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 289 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-09-18 19:31



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vackert!
2013-09-19

  Maria Sundelin VIP
Ja då är det höst
2013-09-18

  Carola Bouvin
Fint...
2013-09-18

  Sanna i badet VIP


blir en härligt gråtung målning

fin!
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth