Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

voRe brA liXom

om man hade en spindel
där uppe i hjärnan
en som kunde fånga in
äta upp
dom där andra jävla krypen som bygger bon

sådär som husspindlar
dom vet man ju åtminstone
vilka dom är
och duktiga på att
hålla annan skit ohyra
borta




Fri vers av kråkan VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-19 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP