Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har anmält mig till högläsning för dementa.


Jag vet.


Jag vet att Ni ser världen med solkiga ögon

Jag vet att Ni inte känner igen mig nästa gång vi ses

Jag vet att Ni glömmer allt jag sagt

Jag vet att Er tid är knapp och innesluten.


Därför vill jag försöka göra en liten stund angenäm för Er

Kanske är det min tur snart, att vara i samma situation.

Men till dess vill jag dela med mig av den värme jag känner för livet.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-19 09:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ett fint initiativ...
2013-09-19

  Maj-Lis VIP
Så fint av dej
2013-09-19

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Men så fint.
Det skulle jag gärna vilja också.
Både lyssna på dig och läsa själv.
Berätta hur man går till väga.
2013-09-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bra belsut!
Min dotter läser också
för gamla på ett hem
det går alltid: Hem!
Lycka till!
2013-09-19

  Palett
Fin tanke och handling !
2013-09-19

  Lars Hedlin
En mycket bra form av värme!
2013-09-19

  anits VIP
Så fint, det ger så mycket för den som läser
och dom gamla,är ofta glada, även om dom
inte förstår så mycket
2013-09-19

    ej medlem längre
Snyggt... blir bra högläsning..
2013-09-19

  Fem hjärtan VIP
Underbart vacker handling!
2013-09-19

    ej medlem längre
Ge järnet!
:)
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP