Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina kalsonger

Om butikerna slutar sälja mina
favoritkalsonger, kommer jag
att protestera genom att
tillsammans med andra
drabbade kunder bilda en
enad Y-front!




Prosa (Kortnovell) av Dan Myrbeck
Läst 360 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-09-25 16:02



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
hahahah ;=), snälla gör det och ta en bild o lägg upp här på poeter.se!
2014-10-17

    ej medlem längre
Hahahahahahahahahahahah..........

Herregud så rolig.
2013-10-02

  Nina.H
Haha.. möe bra!!
2013-10-01

    ej medlem längre
hahaha... as usual very funny...
2013-09-26

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, är det inte typiskt...så fort man hittar något man gillar, så slutar dom att tillverka det...:-))
2013-09-26

  Eva Helene VIP
Ja, det gäller att strida för det som är viktigt i livet! :)
2013-09-26

  Lars Hedlin
*HeHe* Vika är dina favorit kalsonger då?
2013-09-26

  Carina Bendix
Hahaha, hoppas dom filmar det och visar på Rapport. ;)
2013-09-25

  träsnidaren
Kallingar??
Jag kör comando
2013-09-25

  Angel of love
Ja stå upp för era rättigheter.
2013-09-25

  Maria Sundelin VIP
Hihi vilken syn
2013-09-25

    ej medlem längre
Du förlänger livet på mig med ett gott skratt...tack vännen och lycka till!
2013-09-25

  Marianne Räf
Själv har jag lämnat trosstadiet.
Tycker det är lite en förlängning
av blöjtraditionen! Går nästan
alltid klädd i pyjamas, det är ju
som mah jong-kläder eller mys-
dress. Mkt bekvämt å skönt!
2013-09-25

  M M Mannheim VIP
Ropen skallar, kalsonger till alla!
2013-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck