Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Postkodmiljonären

En av livlinorna i Postkodmiljonären
är "Fråga publiken".

Ibland verkar det vara så att
det enda publiken fattar är
mentometerknapparna.




Prosa (100-ordare) av Dan Myrbeck
Läst 347 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-09-27 16:01



Bookmark and Share


  Nina.H
Haha.. ja nog är det så ganska
ofta.. tur att jag inte sitter i
publiken..
2013-10-01

    ej medlem längre

Ja, kanske är det så Dan ..
2013-09-30

  Connie
Knappt det ens! På tal om postkod. Jag har tre Postkodlotteriet och har vunnit 3500 :- samt en bok med frågor de har haft med på TV. Och det utan att ha varit med på TV ;)
2013-09-28

  Carina Bendix
Hahahaha, bra där! ;)
2013-09-28

    ej medlem längre
Kul!
2013-09-28

  ResenärGenomLivet VIP
Jag gillar verkligen dina små roliga texter...tack!
2013-09-27

    ej medlem längre
Måste vara flest Män
i publiken !

Men to Meter :)



2013-09-27

  Maria Sundelin VIP
Hihi, ja när man ser hur de har svarat så.
2013-09-27

  Rozsi.kovacs

Du den bästa jag hört lysande kul som sjutton vilken full poängare
2013-09-27

  Angel of love
Hahaha ja så är det!
2013-09-27

  Marianne Räf
Du är, ju, rolig-
En riktig ordvrickare, haha!! :D
2013-09-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Haha, precis vad jag brukar tänka!
2013-09-27

  Lars Hedlin
JUST DET ! ;)
2013-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck