Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adligt

Adelssläkten Natt och Dag
värmer upp sina slott
genom att elda med
grenar från släktträdet.

Men när sover dom?




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 322 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-01 16:08



Bookmark and Share


  Connie
Intressant det du skriver om! På 70-talet fanns här en läkare som hette Natt och Dag.

Man skall inte såga av den gren man själv sitter på. Men beskärning tar ingen skada av ;)
2014-11-27

  Ingrid Trolle
Klurigt och roligt,

men de lär nog kunna
elda ett bra tag
eftersom de är
en av Sveriges
äldsta ätter med
rötter i
tidigt 1200-tal
2014-03-12

    ej medlem längre
I skift.
2013-10-02

    ej medlem längre
klurigt värre..
2013-10-01

  ResenärGenomLivet VIP
När dom är trötta kanske...:-)
2013-10-01

  Marianne Räf
Oj, du eldar på min psykoti om
att jag är den enda som sover!
Vilket jag tror, ibland. Nu, fick
jag vatten på min kvarn! :D
2013-10-01

    ej medlem längre
På en tid då:
det var ej dag, det var ej natt,
det vägde mellan båda.
2013-10-01

    ej medlem längre
Älskar dina ordkrumelurer!
2013-10-01

  Maria Sundelin VIP
när natt och dag blir ett sover de nog
2013-10-01

  Nina.H
släkten är värst.. som man säger :)
2013-10-01

  Rozsi.kovacs

Ja du Lars det kan man ju undra vad Adelsläkten har för sig
2013-10-01

  Lars Hedlin
En firnurlig liten text!
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck