Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poeter.se

Tack vare elektronikkretsen
når författaren läsekretsen.




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 379 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-09-23 22:09



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
toppen, på en gång får man en respons!
Det är kul med så många läsare:)
2016-01-26

  Mona J.
Visst är det fantastiskt! :)
2013-11-28

    ej medlem längre
Klarsyn när den är som bäst!
2013-10-02

  Magica VIP
Ja ett bra ställe att träffa andra som delar samma intresse :)
2013-09-28

  Rozsi.kovacs

En lysande komentar Peter
2013-09-24

  Angel of love
Ja en väldigt bra sida, bara rosor från mig.
2013-09-24

  Eva Helene VIP
Befruktande kretsgång.
2013-09-24

  Lars Hedlin
Yes its true
2013-09-24

    ej medlem längre
Det är fint med Poeter.se, det har vi glädje av.
2013-09-24

  Marianne Räf
Tackar, jag med! Det har varit ett
härligt år (snart) på poeter.se! :),
som jag har varit med. Riktigt
roligt och mkt givande! M R
2013-09-24

  aol
så sant
2013-09-23

    ej medlem längre
Sänder en tacksam tanke till poeter.se...och till dig!

2013-09-23

  Nina.H
Och omkretsen på läsekretsen
är stor..trots att allt kretsar
runt poesi.. :)
2013-09-23

  Rise Little One
En sorts kärlek mellan elektronikkretsen och läsekretsen ;)
2013-09-23

  Maria Sundelin VIP
Japp
Och vänner träffas
som älskar att skriva
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck