Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Sabina i Skövde ...

 

 

ditt härliga skratt

från andra änden av luren

lyser min vackra dag 

vi har blivit vänner

utan att mötas 

värme och omtänksamhet känns verkligt

och du får mina målande tankar

min glädje och tacksamhet

min virtuella gåva

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 274 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-01-16 12:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbara vänskap....
2017-01-22

  ResenärGenomLivet VIP
Så härligt med vänskapens gåva...
2017-01-21

    Dan Myrbeck
Är ni båda poeter?

Roligt och bra möte!
2017-01-17

  Nils-Robert
Så fin dikt om och till en vän. Ja vänskap finns enbart i våra sinnen och begränsas inte av avstånd.
2017-01-16

    Elisabeth Nilsson VIP
En mycket vacker hyllning till en fin vänskap!
2017-01-16

    ej medlem längre
Vilken jättefin vänskapshyllning!
2017-01-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vilken fin hyllning till din vän!
2017-01-16

  Marita Ohlquist VIP
Underbar hyllning, orden är som skimrande pärlor på vänskapens gyllene tråd!
2017-01-16

  Larz Gustafsson VIP
Dessutom är Sabina ett underbart namn.
Fråga henne om hon hört Stefan Sundströms låt om Sabina som gör en konst av att gå.
2017-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One