Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågor

Fullmånens kraft
bekommer själens
koppling till kroppen

ändlöst rullar vågor
mot kust och stränder




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-20 01:46



Bookmark and Share


    Suvi Timonen
Denna gillar jag skarpt Ingela.
Underbart kort säger mycket. ;)
2013-10-04

    Amisan
Naturkrafternas vågor ska nu få vagga mig till sömns. Tack!
2013-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP