Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absint

Själar utan ömhet i varandras tankar,
regnar i nattens land,

ty bortom hatet ser jag tydligt,
din kärlek drömmer om min saknad,

sugande längta,
karikatyr av mäniska,

men vi älskar ändå,
genom alla helveten ni sänder oss,

spränger vi saknaden
för att mötas,


i en kyss




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-21 18:40



Bookmark and Share


  Rise Little One
Älskar ändå trots allt... livets kärna...
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth