Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
passion och kärlek


bland meningar och punkter

 skriver
ord om kärlek

att beröra
någons hjärta och själ

rader om kärlek
bland meningar och punkter

kärlek
inom en längtande själ

poesin
en beröring

genom ögonblick
och skapande ord

 

av fingeravtryck

att älska dig




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-21 23:01



Bookmark and Share


  issac.a.m
Vackert..
2013-09-22

    ej medlem längre
Fint diktat
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP