Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksens Tick-Tack

Minuter blir
till timmar

Timmar blir
till dagar

Dagar blir
till månader

Månader blir
till år

År som blir till resten av livet
-----
Jag har älskat dig hela tiden

© Christer Johansson 2013-09-22





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-22 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP