Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dig i mitt hjärta.

Du säger att jag kommer glömma dig.
Men jag vet inte om jag kan.
Du säger att jag kommer hitta någon annan.
Och kanske gör jag det.
Han kommer säkert få mig att tänka på annat.
Varje gång då jag är med honom.
Men då jag inte är det, då jag sitter ensam.
Kommer tankarna på dig tillbaka.
Och en känsla dyker upp inom mig, en vetskap.
Om att jag fortfarande älskar dig.




Fri vers av F.J.Will
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-22 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

F.J.Will
F.J.Will