Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa inga svagheter

Att gå på äggskal

Omvägar runt

En varghona så sval över en is så tunn

Hon gläfser och hugger vid fötter och ben

Kastar långa farliga skuggor

När man minst anar sliter hon upp en ven och skapar en blodig scen

Men jag

Maskerar min rädsla med ett iskallt sinneslugn

Inga grymheter kan jag hävda

Bränner alla tvivel i en krematorieugn och behåller dem djupt nedgrävda

Överlevnad hänger på mitt geni att övervinna denna tragedi

Skall jag

Undkomma smärtfri?

Och bli min egen hjälte




Fri vers (Fri form) av F.J.Will
Läst 178 gånger
Publicerad 2020-10-08 07:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

F.J.Will
F.J.Will