Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fem minuters dikt


En gåva och ett minne

Ett halsband vilar på nattduksbordet

Vacker och glänsande i månljuset

Ägaren värderar det högt

För det är en gåva och ett minne

Men det struntar inbrottstjuven i

Då han bryter upp dörren och med leriga skor

Går in till sovrummet

Knycker en gåva och ett minne

Ägarens sorg forsar från själens spegel

Önskan att återfå ett halsband är enorm




Fri vers (Fri form) av F.J.Will
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-09 17:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den brutala verkligheten får äntligen ett ansikte!
2020-10-15
  > Nästa text
< Föregående

F.J.Will
F.J.Will